Hoppa till innehåll

KLIMATKOLLS TEAM

Lär känna oss som jobbar på Klimatkoll

ERIK STERNER

erik@kortspeletklimatkoll.se

Erik Sterner Porträtt Färg

Erik leder Klimatkolls verksamhet och håller i såväl konceptutveckling som events och utbildningar om klimat och klimatundervisning. Forskar och utvecklar program hos Environment for Development, vid Göteborgs Universitet och gillar simning, spel och naturen.

MARIA NORDBORG

maria@kortspeletklimatkoll.se

Maria2

Maria arbetar med marknadsföring, kommunikation och försäljning, samt utveckling av kortspelet. Sköter även Klimatkolls sociala medier. Har en Master i Industriell Ekologi och ägnar sig på fritiden gärna åt promenader i naturen, simning och matlagning. 

KARL STERNER ISAKSSON 

kalle@kortspeletklimatkoll.se

Kalle1

Kalle ansvarar för den dagliga verksamheten samt utvecklingen av nya landsversioner. Har en Master i statsvetenskap och en Kandidat i nationalekonomi men ägnar sig helst åt skönlitterärt skrivande, filmskapande och längdskidor.

YRSA DAHLMAN

yrsa@kortspeletklimatkoll.se

Skärmavbild 2022-02-08 kl. 10.32.55

Yrsa arbetar med beräkningar, formgivning och utveckling av nya versioner av Klimatkoll. Har en Master i Industriell Ekologi, med inriktning på klimat- och beteendeförändringar. Blir glad av höstfärger, saltvattensbad och delningsinitiativ.

GUSTAV STERNER

gustav@kortspeletklimatkoll.se

Gustav Sterner Klimatkoll

Gustav arbetar med försäljning och distribution, och deltar ofta på olika event och tillställningar. Har en master i statsvetenskap och en kandidat i globala studier, och ägnar sig gärna åt idrott och kultur på fritiden. 

SEBASTIAN EVERETT ERIKSSON 

Sebastian Klimatkoll

Sebastian är mjukvaruutvecklare och utvecklar den digitala versionen av spelet. Jobbar annars med energiomställning på ett litet företag i Göteborg. Spenderar fritiden med mindfulness, musik och att nörda programmering.