Hoppa till innehåll
Hem » Beräkningsförklaringar för alla kort

Beräkningsförklaringar för alla kort

  • av
Beräkningsförklaringar Klimatkoll spel Boende klimatpåverkan Bo utsläpp

Vi får ofta frågor om hur vi har beräknat utsläppen på korten. Nu kan alla som undrar det, äntligen snabbt och lätt få svar! Vi erbjuder nämligen beräkningsförklaringar för alla kort i den senaste utgåvan av Klimatkoll (som lanserades i november 2021), som steg-för-steg visar hur vi har beräknat utsläppen, och vilka antaganden vi har gjort. Efterfrågat och efterlängtat av alla vetgiriga spelare!

Vi har även kategoriserat alla beräkningar i Lätt, Medel eller Avancerad, för att underlätta användningen inom ramen för utbildning och undervisning. Materialet kan användas för att låta eleverna träna sig på beräkningsskicklighet, enhetsanalys, vetenskap, kritiskt tänkande och källkritik, och passar bra att använda i fysik, matematik och naturvetenskap.

Allt material går även att få översatt och uppläst på olika språk, med hjälp av en tjänst som heter Talande Webb.

Skulle det här materialet kunna komma till användning i din klass? Har du redan använt det? Skriv gärna till oss och berätta!