Lärare har tidigare kunnat beställa kortlekar gratis via vår hemsida tack vare en satsning som finansieras av Formas – forskningsrådet för hållbar utveckling. Efterfrågan var stor, och vi har nu skickat ut närmare 1000 kortlekar till lärare runt om i hela Sverige, från Skivarp i söder till Jokkmokk i norr. Stort tack för visat intresse till alla lärare som beställt!

Alla lärare som har beställt kortlekar kommer så småningom att få en enkät för utvärdering. Potten för att beställa kortlekar gratis via vår webb är nu slut, men snart kommer det finnas möjlighet att beställa ett begränsat antal kortlekar utan kostnad via utbudet.se – kostnadsfria läromedel för skolan, så håll utkik där om du vill lägga beslag på ett lärarkit!

Självklart går det fortfarande bra att köpa kortlekar via vår webbshop.